Mesajul Preasfințitului episcop Ioan, adresat Înaltpreasfințitului Petru, arhiepiscop de Ungheni și Nisporeni, cu prilejul prăznuirii ocrotitorilor cerești

Înaltpreasfinției Sale,
Înaltpreasfințitului PETRU,
Arhiepiscop de Ungheni și Nisporeni,
Președinte al Comisiei Sinodale pentru Canonizarea Sfinților Bisericii Ortodoxe din Moldova

Înaltpreasfinția Voastră,
Iubite confrate în Hristos,

Astăzi, Biserica noastră îi prăznuiește pe unii din cei mai mari şi mai dragi sfinţi ai Ortodoxiei – Apostolii Petru și Pavel. Cu acest prilej, transmitem Înaltpreasfinției Voastre cele mai alese și frumoase gânduri.

La această mare sărbătoare, Vă adresăm distinse felicitări, dimpreună cu doriri de ajutor sfânt de la Dumnezeu în activitatea pastorală și misionară pe care o desfășurați spre slava Preasfintei Treimi și propășirea Bisericii Ortodoxe din Moldova.

Ne rugăm Sfinților Apostoli Petru și Pavel, mari învățători ai credinței noastre creștine, să mijlocească pentru Înaltpreasfinția Voastră la Bunul Dumnezeu întru împărtășirea harului Său sfințitor și să Vă dăruiască Înaltpreasfinției Voastre sănătate, viață lungă, bucurii duhovnicești și să Vă întărească prin dragostea Sa cu putere de a conduce, tot cu aceeași consacrare și abnegație, clerul și poporul drept-credincios al Eparhiei de Ungheni și Nisporeni.

Asigurându-Vă de preţuirea şi respectul nostru, Vă spunem

La mulți și binecuvântați ani!

Cu dragoste întru Hristos,

† IOAN,

Episcop de Soroca și Drochia

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *