Episcopul Ioan al Sorocii i-a adresat un mesaj de felicitare episcopului Nicolae de Ceadîr-Lunga cu ocazia prăznuirii ocrotitorului ceresc

În ziua prăznuirii Aducerii Cinstitelor Moaşte ale Sfântului Nicolae, Arhiepiscopul din Mira Lichiei, episcopul Nicolae de Ceadîr-Lunga, vicarul Eparhiei de Cahul și Comrat își prăznuiește ocrotitorul ceresc. Cu acest prilej, episcopul Ioan al Sorocii i-a adresat un mesaj de felicitare.

Preasfința Voastră,
Preasfințite episcop Nicolae,

Cu prilejul celebrării ocrotitorului ceresc al Preasfinției Voastre, Vă adresăm alese urări de sănătate dimpreună cu doriri de ajutor sfânt de la Dumnezeu.

Fie ca Hristos Mântuitorul, prin milostivirea Lui nemărginită și rugăciunile Sfântului Ierarh Nicolae, să Vă fie scut de nădejde împotriva tututror relelor celor văzute și nevăzute, precum și Lumină nestinsă în toate clipele vieții.

În zi de sărbătoare, nădăjduim că Mântuitorul Hristos Vă va dărui din nespusa-I milă cu credincioşia jertfelnică a Sfântului Ierarh Nicolae, Arhiepiscopul Mirelor Lichii, spre a fi şi de acum încolo la fel de râvnitor pentru binele şi propășirea Bisericii Ortodoxe din Moldova şi pentru a moşteni Împărăţia Cerurilor.

Cu dragoste întru Hristos Domnul,

IOAN,

EPISCOP DE SOROCA,
VICAR AL MITROPOLIEI CHIȘINĂULUI ȘI A ÎNTREGII MOLDOVE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *